Skip to content
Op deze pagina vindt je welke exposities er momenteel, of in de nabije toekomst in Alphen a/d Rijn en omgeving te zien zijn.

Exposities Sta-Art

Expositie Sta-Art Alphen a/d Rijn

Galerie Alphen Art in De Aarhof heeft een nieuwe expositie met werk van Mirjam Welling, Wil Kokelaar, Barbara Lancel, Marion Buijink, Coos Talens & Els de Jong. Daarnaast exposeren ook de cursisten van Hanneke Naterop hun werk, onder andere van Loes Verman, Liselotte van der Zwet, Hans Masselink, Ger Hooghiemstra, Marijke Groen, Kim Verhage, Ton van Ewijk & Corrie Schoemaker.

De expositie is te zien van 20 mei t/m 22 juni. De openingstijden van de Galerie, gelegen aan De Aarhof 41, Alphen aan den Rijn zijn: di, wo en vrij van 12.00 - 17.00 uur, zaterdag van 11.00 - 16.00 uur. 20% van de opbrengst van verkoop uit deze expositie komt ten goede aan hulp voor Oekraïne via Giro 555.

Exposities Conny Kruithof

Expositie Conny Kruithof

In de galerie zijn van 29 april tot en met 18 juni 2022 kunstwerken van Conny Kruithof. Het transparante karakter van de techniek die Conny gebruikt en de gelaagdheid waarmee ze werkt, passen goed bij haar favoriete onderwerp: de mens. Vaak baseert ze haar kunstwerken op oude, vormelijke foto’s en portretten van al lang gestorven en vergeten mensen. Conny tovert ze op papier weer tot leven. Andere werken ontstaan op basis van foto’s waarmee ze cadeautjes van moeder natuur vastlegt. Met elk kunstwerk vertelt Conny en nieuw verhaal en herschrijft ze op tedere wijze de geschiedenis.

Deze expositie is te zien in Galerie Van Slagmaat, Leidsestraatweg 36, 3443 BV Woerden. Vrij- en zaterdag van 10-17 uur en op afspraak via 06 4872 9544.

Exposities 't Reghthuys

In ’t Reghthuys van Nieuwkoop, Reghthuysplein 1, is er in de mei maand een expositie met het thema VOGELS. Er zijn topstukken uit de vogelfotografie van Inge Duijsens, kleurige schilderijen van Hans Gussekloo en mooie beelden van Tonneke Iwema

De expositie is te bezoeken op : zaterdag 14, 21 en 28 mei van 10-16 uur zondag 15, 22, 29 mei van 13-16 uur